Μεγάλο, μικρό ή ελαττωματικό; Η επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος είναι εύκολη!

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου (+30)2616-008.121 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος info@pullover.gr μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας.

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε;

  • Βασική προϋπόθεση το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε – να μην έχουν αφαιρεθεί καρτελάκια και τα συναφή. Τα παπούτσια πρέπει να επιστρέφονται με το κουτί τους, εντός άλλης συσκευασίας για την μεταφορά και ΠΟΤΕ κλεισμένα με αυτοκόλλητη ταινία πάνω στο κουτί.
  • Το κόστος της αλλαγής από δικό μας λάθος επιβαρύνει την επιχείρηση μας και αφορά δύο μετακινήσεις, επιστροφή στην εταιρία μας και επαναποστολή στον πελάτη.
  • Το κόστος της επιστροφής είναι μικρό (€4,50)  και γίνεται αποκλειστικά με την ΕΛΤΑ Courier σε στοιχεία παραλήπτη της επιχείρησης  – Γεργεφη Ελευθερία – και χρέωση στον πελάτη.
  • Για λόγους υγιεινής δεν πραγματοποιούνται αλλαγές (και συνεπώς επιστροφές χρημάτων) στα παρακάτω προϊόντα: Μαγιό, εσώρουχα, πετσέτες και faux bijoux όπως σκουλαρίκια.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές:
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ).
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής/αλλαγής του.

Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι ΓΕΡΓΕΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 429, ΠΑΤΡΑ Τ.Κ. 26222.
Σε περίπτωση επιστροφής και όχι αντικατάστασης του προϊόντος η αποστολή γίνεται με δική σας χρέωση.

Σας Ευχαριστούμε!

TOP